Katten ter adoptie

Deze katten verblijven momenteel in het asiel en zijn vrij voor adoptie.

Heb je interesse om kennis te maken met één van deze katten of wil je meer informatie, stuur dan een mailtje naar sylvie@knuffelpootjes.be met duidelijke vermelding van de naam van het dier. Naar het asiel zelf komen heeft geen zin, aangezien een groot aantal katten in opvanggezinnen zit. Adopties worden niet telefonisch besproken.

Doortje (2018)

Mag ik me voorstellen ? Ik ben Doortje en werd begin april binnengebracht in het asiel. Al gauw bleek dat ik wel een heel dik buikje had en ja hoor. Op één mei beviel ik van een nest kittens. Iedereen is klaar om ondertussen om stilletjes aan op zoek te gaan naar zijn gouden mandje. Ik ben zelf een jonge, sociale meid die houd van aandacht en knuffels. Het liefst blijf ik samen met Elsa, één van mijn kindjes. De relatie tussen moeder en dochter is het mooiste wat er is in de kattenwereld. Wie geeft er ons ons gouden mandje ?

Emma, Elise en Elsa (2020)

Op 1 mei zag ik het levenslicht in het asiel. Ik ben opgegroeid in een opvanggezin met mijn mama, andere kittens en mensen om me heen. Binnenkort mag ik samen met een katje die ook adopteerbaar is in het asiel De knuffelpootjes naar mijn gouden mandje vertrekken. Wil je me alleen adopteren, dan moet er wel al een jonge sociale kat aanwezig zijn in het huishouden. Alleen zijn is echt niet ok voor een sociaal wezentje als ik.

Isodor (2015)

Mijn baasje zorgde goed voor me, maar werd toen ziek en keerde niet meer terug uit het ziekenhuis. Ik ben een sociale kater, heel lief en aanhankelijk, maar doe ook graag af en toe een wandeling in mijn omgeving. Kan er me iemand een gouden mandje bezorgen ?

Dypsy – Dina – Ganja – Gilleke – Gizmo – Goofy (2020 ; allemaal katers)

Ik ben opgegroeid in een opvanggezin met vele andere katjes en mensen om me heen. Binnenkort mag ik samen met een katje die ook adopteerbaar is in het asiel De knuffelpootjes naar mijn gouden mandje vertrekken. Wil je me alleen adopteren, dan moet er wel al een jonge sociale kat aanwezig zijn in het huishouden. Alleen zijn is echt niet ok voor een sociaal wezentje als ik.

We krijgen massaal veel reacties voor alle te adopteren kittens. Als je ons geschikt lijkt voor dit kitten, dan zal het opvanggezin u binnen de tien dagen contacteren. Naar iedereen persoonlijk terugmailen is spijtig genoeg onbegonnen werk.

Gabby – 2010

Mag ik me voorstellen ? Ik kreeg de naam Gabby. Een dame op leeftijd vraag je niet haar leeftijd te verklappen, maar laten we stellen dat ik zeker ouder ben dan 10 jaar. Een rijpe schoonheid met andere woorden. Dit wil niet zeggen dat ik minder geniet aan aandacht en knuffels. Wie op zoek is naar een heuse knuffelkont…zoek niet verder, ik ben je dame.

Gasper – 2015

Hoi, Ik ben Gasper. Toen ik in het asiel aankwam durfde niemand me benaderen, niet dat ik gevaarlijk was hoor of zo,…maar door het lange zwerven was ik echt niet om aan te zien…VUIL, onverzorgd, water stroomde uit mijn mondje als een lopend kraantje. Gelukkig kwam ik in een no-kill asiel terecht, en de dierenarts ging aan de slag met mij. Ik kreeg een trimbeurt, enkele tandjes werden getrokken en kreeg medicatie voor mijn tandvleesontsteking. En…TADAAAAA….zie me hier nu blinken in mijn vel. Helemaal klaar om naar een echte thuis te vertrekken. Ik ben eeuwig dankbaar voor alle knuffels en aandacht die ik krijg, maar zet me een bordje eten en de wereld mag vergaan, ik beweeg niet tot ik het bordje leeg heb. Nooit wil ik nog honger kennen. Wie bezorgt me mijn gouden mandje ?