Katten ter adoptie

Deze katten verblijven momenteel in het asiel en zijn vrij voor adoptie.

Heb je interesse om kennis te maken met één van deze katten of wil je meer informatie, stuur dan een mailtje naar jonny@knuffelpootjes.be met duidelijke vermelding van de naam van het dier. Naar het asiel zelf komen heeft geen zin, aangezien een groot aantal katten in opvanggezinnen zit. Adopties worden niet telefonisch besproken. Na aanvraag krijgt u een vragenlijst toegestuurd.

Kitten = jonger dan 6 maand (worden enkel per twee geplaatst, tenzij er al een jonge, sociale kat aanwezig is in het huishouden = jonger dan drie jaar met bewijs boekje)

Junior = tussen de 6 maand en anderhalf jaar

Volwassen = ouder dan anderhalf jaar, jonger dan 7 jaar

Senior = 7 jaar en ouder

Cashou – junior

Nora – 4 jaar

Nora is heel verlegen, het zal geduld vragen om haar vertrouwen te winnen.

Odette – Junior

Petrushka – 4 jaar

Een hele lieve aanhankelijk meisje. Ze houdt wel niet van andere katten in de buurt.

Milo 20-04-20

Rustig ventje van een zestal maand oud. Is graag bij je in de buurt, maar geen rasechte knuffelaar. Je hebt een beetje geduld nodig om hem te leren kennen, in het begin bekijkt hij alles vanop een afstandje. Dikke vriendjes met zijn leeftijdgenootje Kai. Maar kan eventueel ook alleen geadopteerd worden indien er reeds een jonge, sociale kat aanwezig is in het gezin.

Kai 19-04-20

Kai is een beetje verlegen naar nieuwe mensen toe, maar eens hij je kent is het een hele lieve loebas.  Soms speels, maar ook rustig. Een aaitje over zijn bol vindt hij heerlijk, oppakken net iets minder.  Kan geplaatst worden bij een jonge, sociale kat of samen met zijn speelgenoot Milo.

Pablo – Picasso

Pablo is een beetje verlegen.  Het duurt een tijdje vooraleer hij nieuwe mensen vertrouwt. Leert veel van broertje Picasso. 

Picasso grote knuffelaar en schootzitter.  Het grote voorbeeld voor broertje Pablo