Katten ter adoptie

Deze katten verblijven momenteel in het asiel en zijn vrij voor adoptie.

Heb je interesse om kennis te maken met één van deze katten of wil je meer informatie, stuur dan een mailtje naar sylvie@knuffelpootjes.be met duidelijke vermelding van de naam van het dier. Naar het asiel zelf komen heeft geen zin, aangezien een groot aantal katten in opvanggezinnen zit. Adopties worden niet telefonisch besproken.

Kitten = jonger dan 6 maand (worden enkel per twee geplaatst, tenzij er al een jonge, sociale kat aanwezig is in het huishouden)

Junior = tussen de 6 maand en anderhalf jaar

Volwassen = ouder dan anderhalf jaar, jonger dan 7 jaar

Senior = 7 jaar en ouder

Leontine – Volwassen

Deze driejarige jongedame is een echte knuffelkat. Ze vindt aandacht overheerlijk, van mensen dan toch. Andere katten kan ze echt niet in haar buurt verdragen. Een ideale kat om alleen in huis te houden. Wie heeft een gouden mandje voor haar ?

Kato – Kitten

Ik ben Kato, de zus van Kyto en Synto… een stoere jonge dame die niet moet onderdoen voor mijn broers. Mijn dagen bestaan uit slapen, ravotten en mijn buikje vol eten… ik spin spontaan als mijn opvanggezin mij komt aaien. Als ik niet onmiddellijk opgemerkt wordt eis ik mijn welverdiende aandacht duidelijk op. Graag kom ik terecht in een warm huisje waar ik als prinses in de watten gelegd wordt.

Kyto – Kitten

Dag lieve poezemensen, ik ben Kyto, het broertje van Synto en Kato… hoewel ik mij super voel bij mijn opvangmama, is het tijd om de vleugels uit te slaan en als grote jongen naar een definitief huisje te vertrekken. Mijn opvangmama noemt mij een lieve, moedige, nieuwsgierige en kleine ondeugende jongen. Naast spelen met mijn broer of zus en de andere poezen in het opvanggezin is eten het allerliefste wat ik doe. Rustige kindjes zijn mijn ideale speelvriendjes als mijn poezevriendjes even geen goesting hebben

Synto – Kitten

Hallo poezemensen, ik ben Synto, samen met mijn broertje Kyto en mijn zusje Kato ben ik bij mijn opvanggezin terecht gekomen. Het wordt stilaan tijd om uit te kijken naar ons forever huisje. Ik ben een lieve jongen die soms eens ondeugend durf zijn, nieuwsgierig op zoek gaat naar wat avontuur in huis en mij dan lekker kan neerleggen in de zetel of op de mat om een aantal uurtjes te slapen…

Lily – Volwassen

Hoi, mag ik me even voorstellen ? Ik ben Lily, een lieftallige jongedame van net twee jaar. Het spijt me als mijn schoonheid niet doorheen de foto’s straalt. Mijn schuld, echt waar. Maar als de fotograaf van dienst bezig is met foto’s nemen, dan heeft hij de handen niet vrij om mij aandacht te geven…en dat is niet ok he. Ik hou namelijk erg van geaaid te worden. Ik ben op zoek naar iemand die me dolgraag zou vertroetelen. Andere katten zijn niet onmiddellijk een probleem, maar ik ga er ook niet echt actief op zoek naar. Wie schenkt me mijn gouden mandje ?

Lilith – Volwassen

Mag ik me voorstellen ? Ik ben Lilith. Ze noemen me wat verlegen, en ja, ik geef het toe, ik heb wat tijd nodig om te wennen aan nieuwe mensen en situaties. Maar eens je mijn vertrouwen hebt, garandeer ik je veel gezellige tijd samen. Wil jij je mijn gouden mandje geven ? Ik ben wel op zoek naar een thuis waar geen kleine kinderen aanwezig zijn.

Leo – Volwassen

Leo is de naam. Een stoere kerel van middelbare leeftijd als ik het zo mag uitdrukken. Ik hou van aandacht en knuffels, maar dan wel van mensen en niet van mijn soortgenoten. Af en toe een wandelingetje kunnen maken in de buitenlucht is een absolute must. Ik ben op zoek naar iemand die me de rest van mijn leven wil vertroetelen. Ben jij dit ?

Kitty- Kitten

Kitty is een rustig en lief kitten. Ze doet het goed met zowel hondjes als katten. Een knuffel is altijd welkom en ze is heel vocaal. Ze vertelt je graag alles over haar dag.

Kittens worden per 2 geplaatst, tenzij er al een jonge, sociale kat aanwezig is in het huishouden.

Nacho en Spooky (zwart) – Volwassen

Nacho (kater) verbleef samen met Spooky (kattin)  in een warm gezinnetje. Tot het gezin besloot te verhuizen en aan gezinsuitbreiding te doen. Plaats en tijd voor de katten bleek plots onbestaande. Nacho en Spooky zijn twee lieve, rustige katten die helemaal niet thuishoren in het asiel. Wie kan deze lieverds hun gouden mandje geven dat ze verdienen ?

Harun – Kitten

Harun is lekker onafhankelijk. Zo een stoere kerel heeft niks of niemand nodig. Als je hem aait, vindt hij het leuk, maar een ganse dag bij je in de buurt rondhangen of op de schoot liggen is niet aan hem besteed. Een schat van een katje, maar er zal wat geduld nodig zijn om aan zijn nieuw personeel te wennen.

Kittens worden steeds per twee geplaatst, tenzij er reeds jonge, sociale kat aanwezig is.

Hope – Volwassen

Deze prachtige jongedame is een dame met pit. Ze houdt van aaitjes, maar oppakken is een ander paar mouwen. Ze geraakt snel over haar toeren, maar kan heel lief zijn. Ze zal het best tot haar recht komen in een rustige omgeving zonder andere dieren of kleine kinderen.

Hiro – Kitten

Hiro is een lieve knuffelbeer, alleen een beetje verlegen naar vreemden toe. Als je hem de tijd geeft om open te bloeien, dan heb je een beste vriend voor het leven.