Financiële steun

Vrienden van dierenasiel De Knuffelpootjes

Steun ons dierenasiel en treedt toe tot de familie van ‘vrienden van dierenasiel De knuffelpootjes’. Zodra je bijdrage meer dan 30 euro per jaar bedraagt, krijg je van ons 4 keer per jaar een ledenboekje en kortingen/attenties op diverse evenementen die georganiseerd worden door het dierenasiel. We kunnen niet verder zonder de steun en giften van jullie. Toon je grote hart, help de dieren in nood.

Particulieren

Wil je de dieren en onze werking steunen ? Dit kan op verschillende manieren:

Eénmalige, jaarlijkse storting van minstens 30 euro, op rekeningnummer BE36 7390 1985 4281. Plaats bij mededelingen naam lid + jaarlijks lidgeld. Stuur mail naar info@knuffelpootjes.be met je naam, adres en datum van storting. Lidgeld kan ook ter plaatse in het asiel afgegeven worden tijdens de openingsuren.


Maandelijkse steun vanaf 13 euro per maand als je ‘meter’ of ‘peter’ wil worden van een kattenkamer, een hondenkennel, een willekeurige hond of kat die in het asiel verblijft. Storten kan op rekeningnummer BE36 7390 1985 4281. Plaats bij mededelingen je naam en welk doel je wil steunen. Stuur mail naar info@knuffelpootjes.be met je naam, adres en datum van eerste storting.


Mensen die willen gaan wandelen met de honden kunnen zich een wandelkaart aanschaffen tegen het jaarlijks bedrag van 30 euro. Dit kan ter plaatse betaald worden in het asiel wanneer u voor de eerste keer komt wandelen. Met deze wandelkaart wordt je ook automatisch lid van de ‘vrienden van dierenasiel De Knuffelpootjes’.


Je kan ons asiel ook laten opnemen in je testament. Mensen die zich daartoe geroepen voelen, kunnen contact opnemen via info@knuffelpootjes.be om meer informatie te krijgen.

Bedrijven

Neem contact op via info@knuffelpootjes.be voor info over tarieven voor publicatie in het ledenboekje, een hondenkennel of kattenkamer te steunen (publicitiet in het asiel), publiciteit op onze auto of indien u een ander gift wil doen.